CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

pelengkap hidupku ^_^

Saturday, 14 May 2011

ouch ,injection~!!!

assalammualaikum~
eytt korang,lame suda kan umie menghilang .belog lame umie suda delete lhaa :) adek shayunk tulunk (syasya) .rindu pulak umie nak update belog .umie manyak story actually nak story dekat korang tapi bz sikit lhaa .hah~! umie nak story nieh ,hari selase yang lepas .kawan umie cakap yang semue fom3 harini akan menerima satu suntikan *terkejut nak mati .'hah~! ape.? injection.? korang main-2 kea nieh .kaw jangan .aku tak boleh dengar injection-2 nieh .*badan punn sejuk & mengigil satu badan .dalam pukul 10 lebih sikit ,hanif kud name dea ,datang kelas umie ,mase tuh mase cikgu kalthom .dea bagi tahu yang nurse panggil satu kelas turun dewan untuk suntikan .*huru hara lhaa kelas umie ,umie apelah lagy en .umie turun dewan ,terus umie duduk tempat yang belakang-2 .doctor uhh panggil mudak-2 lelaki dulu lhaa .hehe .seronok sangad .kene cek mate dulu lhaa .adess~suda lhaa mate umie nieh rabun en .umie cume nampak huruf yang paling besar & hitam iaitu T,V dan H .tuh jea yang umie nampak .doctor tuh marah-2 sebab teruk sangad ohh .eh ,suke haty saye lhaa .bising pulak .then ,cek dada .nampak lhaa en rantai yang umie pakai .doctor tuh tanye tangkal kea.? eh ,rantai lhaa .doctor tuh cakap ,tuh rantai owg kafir n suruh umie bukak .eh eh ,lebih-2 pulak kaw nieh doctor ,kaw pikir kaw siape.? mak bapak umie punn tak marah~! dea pulak suke haty nak marah-2 umie .kalau korang mesti baran en ,macam tuh lhaa umie .tibe lhaa en mase umie pulak kene injection ,bagi kad dekat nurse tuh dan nurse tuh punn pegang-2 tangan ,sapu ubat dan terus dea cucuk .umie bace bismillah tak henti .mase cucuk tak rase ape tapi bile dea masukkan ubat n tarik keluar itu jarum .jangan cakap lhaa ,bisa n sakit gylee bebeyh .air mate sampai terkeluar sebab tahan sakit .darah tak lhaa manyak sangad .naek kelas ,mase rehat umie tak makan .takde selere nak makan lhaa .petang tuh ade kelas tambahan ,balik pukul 4 .naek kereta btw semue dekat mak umie .mak umie punn marah-2 doctor tuh  .sampai rumah tukar baju semue terus titow .maghrib bangun tapi tak mandi .tangan nieh suda bengkak .memang sakit sangad umie cakap .umie tak buad homework punn .terus titow alek .dalam pukul 12 umie bangun alek .tak boleh titow sebab tangan terlalu sakit .nak titow punn tak boleh nak guling-2 .tah pukul bape umie tertitow sendiri .pagi tuh bangun nak pegy shekola late sikit .tangan jugak punye pasal .hehe .

p/s:umie tak nak kene injection ape-2 lagy lepas nieh =D

No comments:

Post a Comment