CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

pelengkap hidupku ^_^

Saturday, 14 May 2011

each a cup ^__^

hello hello kawan ,umie rindu singapore lhaa .umie rindu semue =D teringat singapore bile umie pegy tesco melaka haritu .umie jumpe each a cup *air yang paling sedap lhaa dan famous kat singapore .wow ,terperanjat sebab dulu umie btw orang singapore yang each a cup tuh takde dekat melaka .rupe-2 nye ade ,baru sebulan jea bukak .ape lagy ,mesty lhaa beli en .fvt umie taw .umie beli 'ice blended chocolate oreo' sedap taw korang ,sampai menjilat siku *haha ,bodo jea .hehe .korang nanti cube lhaa,pasti nak lagy taw .ade lagy satu flavor pun delicious 'ice blended strawberry oreo' .yummy yummy .delicious .hehe .

p/s:rindu sangad dekat singapore ,nak pegy lagy .nak nak :)
      korang jangan lupe try taw .daaa~

::tak ku sangka tak ku duga::

malam ku tidur tak lena
 teringat kan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu
 alangkah indajnya bersamamu

 mengalir air mataku
menemani malam sepiku
 ku rindu saat bersamamu
sukarnya untuk ku melupakanmu

dahulu engkau berikan cinta
 mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan
 setia menanti

 jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kesah
 dari kau terus membuat
ku menunggu

takku sangka takku duga
 perpisahan yang datang melanda
dah ku cuba pertahankan
 namun dirimu pergi jua

 cintamu bagaikan rembulan
yang hadir tika malam menjelma
 kau hilang tika siang mendatang
begitulah sikapmu oh SAYANG

kau robek cintaku ditepian
 ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas didalam percintaan
 di pukul gelombang keresahan~

ouch ,injection~!!!

assalammualaikum~
eytt korang,lame suda kan umie menghilang .belog lame umie suda delete lhaa :) adek shayunk tulunk (syasya) .rindu pulak umie nak update belog .umie manyak story actually nak story dekat korang tapi bz sikit lhaa .hah~! umie nak story nieh ,hari selase yang lepas .kawan umie cakap yang semue fom3 harini akan menerima satu suntikan *terkejut nak mati .'hah~! ape.? injection.? korang main-2 kea nieh .kaw jangan .aku tak boleh dengar injection-2 nieh .*badan punn sejuk & mengigil satu badan .dalam pukul 10 lebih sikit ,hanif kud name dea ,datang kelas umie ,mase tuh mase cikgu kalthom .dea bagi tahu yang nurse panggil satu kelas turun dewan untuk suntikan .*huru hara lhaa kelas umie ,umie apelah lagy en .umie turun dewan ,terus umie duduk tempat yang belakang-2 .doctor uhh panggil mudak-2 lelaki dulu lhaa .hehe .seronok sangad .kene cek mate dulu lhaa .adess~suda lhaa mate umie nieh rabun en .umie cume nampak huruf yang paling besar & hitam iaitu T,V dan H .tuh jea yang umie nampak .doctor tuh marah-2 sebab teruk sangad ohh .eh ,suke haty saye lhaa .bising pulak .then ,cek dada .nampak lhaa en rantai yang umie pakai .doctor tuh tanye tangkal kea.? eh ,rantai lhaa .doctor tuh cakap ,tuh rantai owg kafir n suruh umie bukak .eh eh ,lebih-2 pulak kaw nieh doctor ,kaw pikir kaw siape.? mak bapak umie punn tak marah~! dea pulak suke haty nak marah-2 umie .kalau korang mesti baran en ,macam tuh lhaa umie .tibe lhaa en mase umie pulak kene injection ,bagi kad dekat nurse tuh dan nurse tuh punn pegang-2 tangan ,sapu ubat dan terus dea cucuk .umie bace bismillah tak henti .mase cucuk tak rase ape tapi bile dea masukkan ubat n tarik keluar itu jarum .jangan cakap lhaa ,bisa n sakit gylee bebeyh .air mate sampai terkeluar sebab tahan sakit .darah tak lhaa manyak sangad .naek kelas ,mase rehat umie tak makan .takde selere nak makan lhaa .petang tuh ade kelas tambahan ,balik pukul 4 .naek kereta btw semue dekat mak umie .mak umie punn marah-2 doctor tuh  .sampai rumah tukar baju semue terus titow .maghrib bangun tapi tak mandi .tangan nieh suda bengkak .memang sakit sangad umie cakap .umie tak buad homework punn .terus titow alek .dalam pukul 12 umie bangun alek .tak boleh titow sebab tangan terlalu sakit .nak titow punn tak boleh nak guling-2 .tah pukul bape umie tertitow sendiri .pagi tuh bangun nak pegy shekola late sikit .tangan jugak punye pasal .hehe .

p/s:umie tak nak kene injection ape-2 lagy lepas nieh =D